Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

Is Geologisch het Materiaal Technisch Co. van Wuxiyaheng, Ltd een professionele fabrikant van diamanthulpmiddelen in China.

 

Wij specialiseren ons de boringshulpmiddelen van de productiekern en diamanthulpmiddelen, kernboren, de staven van de kernboor, de boordelen van de telefoonlijnkern ect.

 

De Yaheng 's producten worden wijd gebruikt in de geologische en minerale, metallurgie, mijnbouw en hydrologieindustrieën.

 

Egineers van Yaheng zijn goed bij het maken van onderzoek en ontwikkeling, en wij hebben ook een goed verkoopteam dat de professionele en actieve dienst is.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wordt Geologisch het Materiaal Technisch Co. van Wuxiyaheng, Ltd, gevestigd in Lixi-de industriestreek, WUXI-stad, met banketbakker transportation.specializing in het onderzoeken en productie van diamanthulpmiddelen, werd het opgericht in 2008 en heeft zich nu ontwikkeld tot een wereldberoemd bedrijf. Zijn verkoopnetwerk heeft elk lap grond in China en meer dan 30 landen in de wereld behandeld. Voorts is het merk van YAHENG het Beroemde Merk van China.

Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd. Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd. Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Yaheng

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-7,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Beetjereeks van de diamantkern voor verkoop Van goede kwaliteit Het Beetjereeks van de diamantkern voor verkoop